Pridružite se nam:

Že več kot 60 let je minilo od ustanovitve obrtne zadruge Železopromet. Ta podatek nam pove, da je to zadruga, ki ima dolgo tradicijo in je globoko usidrana v slovenskem poslovnem in gospodarskem prostoru. Zadruga je bila vedno povezovalni člen med obrtnikom in poslovnim okoljem. Bila je ustanovljena predvsem z namenom, da obrtnikom in samostojnim podjetnikom na racionalen način omogoča uspešen razvoj. To je še danes eden od glavnih ciljev. Zadruga je zasnovana tako, da spodbuja povezovanje obrtnikov v zadrugo. V času, ko je mnogo ljudi ostalo brez službe in so se mnogi med njimi podali v samostojne obrti, je lahko zadruga tista institucija, na katero se lahko obrnejo, da jim bo pomagala pri njihovem razvoju.

Zadruga prinaša določene prednosti, saj daje večjo pravno in poslovno varnost in ima učinkovitejše mehanizme za izterjavo dolgov. Vsaka, tako domača kot tuja firma raje sodeluje z večjo firmo, ki predstavlja večjo varnost in večjo kontinuiteto poslovanja. Zadruga omogoča kreditiranje obrtnikove proizvodnje, zagotavlja ustrezni kapital pri izvedbi večjih poslov, omogoča povezovanje in sodelovanje med člani zadruge in njihovo dopolnjevanje.

Če Vas kaj od navedenega zanima, če želite dodatne informacije, nas pokličite po telefonu 01 231 44 41 ali pa nam pišite na naš naslov OZ ŽELEZOPROMET, z.o.o., Tržaška cesta 495, 1351 Brezovica pri Ljubljani ali pa preko email: zelezopromet @ siol.net.

Copyright © 2014, OZ Železopromet, z.o.o., vse pravice pridržane. Vsi grafični detajli in ostali gradniki, ki jih je moč najti na straneh
pod domeno www.ozzelezopromet.si so last podjetja OZ Železopromet, z.o.o. in se ne smejo uporabljati v komercialne namene.
 
OZ Železopromet, z.o.o., Tržaška cesta 495, 1351 Brezovica pri Ljubljani  Tel.: (01) 231 44 41     E-pošta: zelezopromet@siol.net

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke zaradi izboljšane predstavnosti spletne strani. V kolikor se z njimi ne strinjate, vas prosimo da zapustite to spletno mesto. V kolikor želite izvedeti več o piškotkih ki jih uporabljamo in kako jih lahko pobrišete, si oglejte Smernice o uporabi piškotkov.

Strinjam se s piškotki na tej strani.

Vpogled v EU direktivo o piškotkih v novem oknu